- passion for fotografering

Skidt på sensoren
Udgivet den 14. marts 2020 af MOXJeg har i stykke tid observeret, at der er lidt skidt/pletter på mine billeder, så da vejret i dag var flot med sol og skyfri himmel, så lavede jeg en lille test af mit Sony. Du skulle prøve det samme ;-)


Læs resten af: "Skidt på sensoren"


Et billede om ugen i et år - 2019
Udgivet den 31. december 2019 af MOXEndnu et år er gået, og vi går ind i et nyt årti.

Her et lille potpourri af mine billeder fra 2019 - ét billede fra hver uge.


Læs resten af: "Et billede om ugen i et år - 2019"


Sigma 105 mm - Hands on
Udgivet den 4. september 2019 af MOXJeg havde i sidste weekend lejlighed til, at lege lidt med Sigma 105mm blænde 1.4 - også kendt som "bokeh master".

Jeg fik af vide torsdag aften, at jeg kunne låne det fredag, lørdag og søndag, og heldigvis havde jeg allerede en aftale med nogle andre om, at vi skulle forbi kalkgraven i Faxe og skyde lidt billeder om fredagen, så det var jo helt perfekt nørd


Læs resten af: "Sigma 105 mm - Hands on"


Fotomarathon 2019
Udgivet den 3. september 2019 af MOXSå fik jeg overstået Fotomarathon 2019, og i år valgte jeg at tage den fulde marathon på 24 timer.

Sidste år druknede det i vand, men i år var det fantastisk vejr - faktisk kunne man gå i t-shirt og shorts i alle 24 timer uden at fryse, det gør det hele lidt sjovere glad


Læs resten af: "Fotomarathon 2019"


Fjern grønt color-cast
Udgivet den 19. juli 2019 af MOXSommeren er over os, træerne har en fantastisk grøn farve - eller er den nu også så fantastisk?


Læs resten af: "Fjern grønt color-cast"


Lav dit eget workspace i Photoshop
Udgivet den 13. marts 2019 af MOXDet er med garanti sket for dig, at du på en eller anden måde får lukket nogle vinduer eller paneler i Photoshop og så ikke kan finde dem igen - korrekt?

 

Jeg viser hvordan du kan lave dit eget workspace og hvordan du lynhurtigt kommer tilbage til de vante omgivelser og den opsætning du er vant til :)


Læs resten af: "Lav dit eget workspace i Photoshop"


Et billede om ugen i et år - 2018
Udgivet den 1. januar 2019 af MOXi 2017 planlagde jeg at lave et galleri med et billede fra hver uge hele året.

 

Det var sådan set meningen at det kun skulle være en engangsforseelse, og derfor har jeg i 2018 heller ikke haft fokus på at få taget et billede hver uge, men et medlem i min fotoklub tog bolden op og opfordrede i slutningen af november medlemmerne til, at følge op og gøre det samme og så måtte jeg jo i arkiverne alligevel :-)


Læs resten af: "Et billede om ugen i et år - 2018"


Canon EOS R - Hands on
Udgivet den 9. november 2018 af MOXJeg har fået lov til at låne Canons nye spejlløse EOS R i et par dage, så her kommer et lille review af mit førstehåndsintryk. Jeg er taknemmelig for at jeg endnu engang har givet mig muligheden for at teste noget grej, og jeg håber selvfølgelig at jeg får lov at teste mere i fremtiden - selvom dette review af EOS R nok ikke giver ret mange stjerner til Canon - beklager.

 


Læs resten af: "Canon EOS R - Hands on"


Fjern folder på baggrunde i Photoshop
Udgivet den 6. november 2018 af MOXDette er et super enkelt tip til hvordan du kan gøre papirbaggrunde mere glatte/jævne.

 

Det er ganske simpelt og lynhurtigt at gøre som det fremgår af denne korte video


Læs resten af: "Fjern folder på baggrunde i Photoshop"


Canon 5D mk. IV - Hands on
Udgivet den 3. september 2018 af MOXJeg har haft mulighed for at kigge lidt nærmere på Canon 5D mk. IV i en lille uges tid, så her får i lige min umiddelbare vurdering af dette (fantastiske) kamera blinker


Læs resten af: "Canon 5D mk. IV - Hands on"
Tilmeld dig mit nyhedsbrev
Luk
Tilmeld dig til mit nyhedsbrev, og få besked direkte i din indbakke når der kommer noget nyt.
Du kan til enhver tid framelde dig igen.