- passion for fotografering

Fjern grønt color-cast
Udgivet den 19. juli 2019 af MOXSommeren er over os, træerne har en fantastisk grøn farve - eller er den nu også så fantastisk?


Læs resten af: "Fjern grønt color-cast"


Lav dit eget workspace i Photoshop
Udgivet den 13. marts 2019 af MOXDet er med garanti sket for dig, at du på en eller anden måde får lukket nogle vinduer eller paneler i Photoshop og så ikke kan finde dem igen - korrekt?

 

Jeg viser hvordan du kan lave dit eget workspace og hvordan du lynhurtigt kommer tilbage til de vante omgivelser og den opsætning du er vant til :)


Læs resten af: "Lav dit eget workspace i Photoshop"


Et billede om ugen i et år - 2018
Udgivet den 1. januar 2019 af MOXi 2017 planlagde jeg at lave et galleri med et billede fra hver uge hele året.

 

Det var sådan set meningen at det kun skulle være en engangsforseelse, og derfor har jeg i 2018 heller ikke haft fokus på at få taget et billede hver uge, men et medlem i min fotoklub tog bolden op og opfordrede i slutningen af november medlemmerne til, at følge op og gøre det samme og så måtte jeg jo i arkiverne alligevel :-)


Læs resten af: "Et billede om ugen i et år - 2018"


Canon EOS R - Hands on
Udgivet den 9. november 2018 af MOXJeg har fået lov til at låne Canons nye spejlløse EOS R i et par dage, så her kommer et lille review af mit førstehåndsintryk. Jeg er taknemmelig for at jeg endnu engang har givet mig muligheden for at teste noget grej, og jeg håber selvfølgelig at jeg får lov at teste mere i fremtiden - selvom dette review af EOS R nok ikke giver ret mange stjerner til Canon - beklager.

 


Læs resten af: "Canon EOS R - Hands on"


Fjern folder på baggrunde i Photoshop
Udgivet den 6. november 2018 af MOXDette er et super enkelt tip til hvordan du kan gøre papirbaggrunde mere glatte/jævne.

 

Det er ganske simpelt og lynhurtigt at gøre som det fremgår af denne korte video


Læs resten af: "Fjern folder på baggrunde i Photoshop"


Canon 5D mk. IV - Hands on
Udgivet den 3. september 2018 af MOXJeg har haft mulighed for at kigge lidt nærmere på Canon 5D mk. IV i en lille uges tid, så her får i lige min umiddelbare vurdering af dette (fantastiske) kamera blinker


Læs resten af: "Canon 5D mk. IV - Hands on"


Fotomarathon 2018
Udgivet den 26. august 2018 af MOXSå er Fotomarathon 2018 overstået, og i år deltog jeg kun i 12 timers konkurrencen i modsætning til sidste år, hvor jeg både var med i 12 og 24 timers udgaven, men det var seriøst for hårdt.

 

Det var 30. gang i år af Fotomarathon blev afviklet, og for mit vedkommende var det 3. gang jeg var med.


Læs resten af: "Fotomarathon 2018"


Slip tigeren fri ...
Udgivet den 15. juni 2018 af MOXJeg vil her vise hvordan man kan tage en tiger fra ZOO og ved hjælp af Photoshop placerer den i et mere naturligt miljø.

 

Du kan også downloade de pensler jeg laver i videoen.


Læs resten af: "Slip tigeren fri ..."


Tri-City Photo Marathon
Udgivet den 23. april 2018 af MOXJeg deltog den 21. april 2018 i årets første fotomarathon, nemlig den såkaldte Tri-City Photo Marathon.

Det er et lidt specielt fotomarathon, da det løber af stablen på samme tid og med samme emner i 3 forskellige byer, nemlig i Cairo, Ramallah og København.


Læs resten af: "Tri-City Photo Marathon"


Skift farve på f.eks. tøj
Udgivet den 2. april 2018 af MOXNogle gange har man brug for at skifte farven på f.eks tøj, og her får du et metode til netop dette.


Læs resten af: "Skift farve på f.eks. tøj"
Tilmeld dig mit nyhedsbrev
Luk
Tilmeld dig til mit nyhedsbrev, og få besked direkte i din indbakke når der kommer noget nyt.
Du kan til enhver tid framelde dig igen.