- passion for fotografering

Canon EOS R - Hands on
Udgivet den 9. november 2018 af MOXJeg har fået lov til at låne Canons nye spejlløse EOS R i et par dage, så her kommer et lille review af mit førstehåndsintryk. Jeg er taknemmelig for at jeg endnu engang har givet mig muligheden for at teste noget grej, og jeg håber selvfølgelig at jeg får lov at teste mere i fremtiden - selvom dette review af EOS R nok ikke giver ret mange stjerner til Canon - beklager.

 


Læs resten af: "Canon EOS R - Hands on"


Fjern folder på baggrunde i Photoshop
Udgivet den 6. november 2018 af MOXDette er et super enkelt tip til hvordan du kan gøre papirbaggrunde mere glatte/jævne.

 

Det er ganske simpelt og lynhurtigt at gøre som det fremgår af denne korte video


Læs resten af: "Fjern folder på baggrunde i Photoshop"


Canon 5D mk. IV - Hands on
Udgivet den 3. september 2018 af MOXJeg har haft mulighed for at kigge lidt nærmere på Canon 5D mk. IV i en lille uges tid, så her får i lige min umiddelbare vurdering af dette (fantastiske) kamera blinker


Læs resten af: "Canon 5D mk. IV - Hands on"


Fotomarathon 2018
Udgivet den 26. august 2018 af MOXSå er Fotomarathon 2018 overstået, og i år deltog jeg kun i 12 timers konkurrencen i modsætning til sidste år, hvor jeg både var med i 12 og 24 timers udgaven, men det var seriøst for hårdt.

 

Det var 30. gang i år af Fotomarathon blev afviklet, og for mit vedkommende var det 3. gang jeg var med.


Læs resten af: "Fotomarathon 2018"


Slip tigeren fri ...
Udgivet den 15. juni 2018 af MOXJeg vil her vise hvordan man kan tage en tiger fra ZOO og ved hjælp af Photoshop placerer den i et mere naturligt miljø.

 

Du kan også downloade de pensler jeg laver i videoen.


Læs resten af: "Slip tigeren fri ..."


Tri-City Photo Marathon
Udgivet den 23. april 2018 af MOXJeg deltog den 21. april 2018 i årets første fotomarathon, nemlig den såkaldte Tri-City Photo Marathon.

Det er et lidt specielt fotomarathon, da det løber af stablen på samme tid og med samme emner i 3 forskellige byer, nemlig i Cairo, Ramallah og København.


Læs resten af: "Tri-City Photo Marathon"


Skift farve på f.eks. tøj
Udgivet den 2. april 2018 af MOXNogle gange har man brug for at skifte farven på f.eks tøj, og her får du et metode til netop dette.


Læs resten af: "Skift farve på f.eks. tøj"


Klubmester 2017
Udgivet den 29. december 2017 af MOXI min lokale fotoklub - Amager Fotoklub - kårer vi hvert år en klubmester, og 2017 var året hvor det blev min tur.

 

Et gammelt ordsprog siger, at det ikke handler om at vinde, men om at være med, og det kan der faktisk være noget om :)


Læs resten af: "Klubmester 2017"


Wacom - Pen Pressure fejler i Photoshop 2018 og Windows 10
Udgivet den 25. december 2017 af MOXMin trofaste Windows 7 var begyndt at halte lidt, så juledagene er brugt til en helt ren installation af computeren og en opgradering til Windows 10 ved samme lejlighed.

 

Det er et stort arbejde at få alt software installeret igen og få det det sat op som det var tidligere, og en af de store udfordringer var, at få mit Wacom til at fungerer korrekt. Jeg kunne ikke få "Pen Pressure" til at virke - eller det kunne jeg godt - men så kunne jeg ikke bruge ALT+højreklik til at justerer pensel størrelse og hårdhed.

 

Jeg fik det løst, og vil her vise hvordan.


Læs resten af: "Wacom - Pen Pressure fejler i Photoshop 2018 og Windows 10"


Upload billeder til Instagram fra din computer
Udgivet den 18. december 2017 af MOXHvis du lige som mig er røv dårlig til at tage billeder med din mobil, men gerne vil lægge dine billeder fra et "rigtigt" kamera op på Instagram, så viser jeg dig her hvordan du gør det uden det store besvær :)


Læs resten af: "Upload billeder til Instagram fra din computer"
Tilmeld dig mit nyhedsbrev
Luk
Tilmeld dig til mit nyhedsbrev, og få besked direkte i din indbakke når der kommer noget nyt.
Du kan til enhver tid framelde dig igen.