- passion for fotografering

Variabelt ND filter fra URTH - 82mm
Udgivet den 3. juli 2022 af MOXJeg spurgte for nylig på Facebook om der var nogle der havde erfaringer med 82mm variable ND filtre, og et par stykker anbefalede et filter fra URTH.

Filteret er nu ankommet, og jeg er ikke imponeret ked af det


Læs resten af: "Variabelt ND filter fra URTH - 82mm"


Skift mellem layers/lag i Photoshop med genvejstaster
Udgivet den 29. december 2021 af MOXNu er jeg storforbruger af genvejstaster i Photoshop, og noget der altid har irriteret mig grænseløst er, at der ikke var nogle genveje til at skifte mellem layers (eller lag på dansk) - i hvert fald ikke når man bruger dansk tastatur. Der findes ganske vist genveje hvis man bruger amerikansk tastatur, men jeg har nu fundet en løsning.


Læs resten af: "Skift mellem layers/lag i Photoshop med genvejstaster"


Lost in space
Udgivet den 17. november 2021 af MOXFor ca. 3 uger siden forsvandt min Facebook side "Photo By Mox" fra min oversigt over mine sider på Facebook - pist væk var den.
 

Det betød, at jeg ikke havde nogen mulighed for at lave opslag eller svarer på beskeder eller noget som helst andet for den sags skyld, kort sagt ingen rettigheder til noget som helst.


Læs resten af: "Lost in space"


Fjern urenheder lynhurtigt i Photoshop
Udgivet den 8. oktober 2021 af MOXAlle fotografer kom ud for det på et eller andet tidspunkt - nemlig at der sidder en masse urenheder på f.eks. brudgommens habit eller på andre flader der helst skulle være rene.

 

Med "Dust & Sctratches" i Photoshop er dette lynhurtigt at fjerne.


Læs resten af: "Fjern urenheder lynhurtigt i Photoshop"


To gange guldmedalje i "Den Nationale 2021"
Udgivet den 6. august 2021 af MOXJeg deltog for første gang i "Den Nationale" fotokonkurrence, og det blev til ikke mindre end to guldmedaljer - noget jeg er ret stolt af og beæret over.


Læs resten af: "To gange guldmedalje i "Den Nationale 2021""


Sigma 135mm ART - Hands on
Udgivet den 22. september 2020 af MOXJeg har længe gerne ville prøve Sigma 135mm, F/1.8, men desværre kom coronaen i vejen da jeg havde chancen for at låne den.

 

Nu er der som bekendt lukket en anelse op igen, så nu lykkedes det at få lov at låne den i en lille uges tid, og hvilken uge super glad

 

Jeg har altid været stor fan af Sigmas ART serie, og lad mig sige den på den måde, at jeg er ikke blevet en mindre fan den sidste uges tid.


Læs resten af: "Sigma 135mm ART - Hands on"


Fotomarathon 2020
Udgivet den 2. september 2020 af MOXDe sidste to år har jeg deltaget i 24 timers fotomarathon, men i år gik jeg ned på en 12 timers marathon.

Heldigvis, for jeg var slet ikke motiveret da dagen kom, det regnede og jeg var træt.


Læs resten af: "Fotomarathon 2020"


Skidt på sensoren
Udgivet den 14. marts 2020 af MOXJeg har i stykke tid observeret, at der er lidt skidt/pletter på mine billeder, så da vejret i dag var flot med sol og skyfri himmel, så lavede jeg en lille test af mit Sony. Du skulle prøve det samme ;-)


Læs resten af: "Skidt på sensoren"


Et billede om ugen i et år - 2019
Udgivet den 31. december 2019 af MOXEndnu et år er gået, og vi går ind i et nyt årti.

Her et lille potpourri af mine billeder fra 2019 - ét billede fra hver uge.


Læs resten af: "Et billede om ugen i et år - 2019"


Sigma 105 mm - Hands on
Udgivet den 4. september 2019 af MOXJeg havde i sidste weekend lejlighed til, at lege lidt med Sigma 105mm blænde 1.4 - også kendt som "bokeh master".

Jeg fik af vide torsdag aften, at jeg kunne låne det fredag, lørdag og søndag, og heldigvis havde jeg allerede en aftale med nogle andre om, at vi skulle forbi kalkgraven i Faxe og skyde lidt billeder om fredagen, så det var jo helt perfekt nørd


Læs resten af: "Sigma 105 mm - Hands on"
Tilmeld dig mit nyhedsbrev
Luk
Tilmeld dig til mit nyhedsbrev, og få besked direkte i din indbakke når der kommer noget nyt.
Du kan til enhver tid framelde dig igen.