- passion for fotografering

Feedback fra modeller

 

Jeg ved, at det som model kan være svært at gennemskue hvordan en fotograf er at arbejde sammen med, uden at man kender noget til vedkommende i forvejen - specielt hvis man er ny model.

 

Derfor, så har jeg besluttet mig for, at give mine modeller ordet her på denne side.

 

Mine modeller vil fremadrettet få mulighed for, at fortælle med deres egne ord hvordan de opfattede vores samarbejde.

Har du lavet billeder sammen med mig og ikke fået tilsendt min feedback formular, så giv mig lige et prej, så sender jeg den til dig glad

 

Nanna Christine skriver følgende den 14. august 2017:
 

Michael Oxkjær er super professionel til sit arbejde.  Da jeg først mødtes med Michael til shoot blev jeg mødt af en imødekommende og ganske stille og rolig person. Det er som model rigtig dejligt at stemningen omkring shootet og atmosfæren er afslappet og har en positiv undertone - noget som Michael forstår sig på.

 

Jeg er en af de kvinder der ikke ønsker at vise for meget frem og det respekterer Michael 110%, hvilket jeg synes er fantastisk. Det er netop sådanne fotografer jeg varmt kan anbefale til alle der skulle have interessen indenfor denne verden.

 

1000 tak for de fedeste billeder og et virkelig godt shoot Michael :)

Nanna Desiree Eltong Heding skriver følgende den 26. januar 2017:

Michael er en fantastisk god fotograf, meget professionel!
Han får én til at føle sig tilpas og tryg. Hans billeder er så fantastiske og jeg har modtaget alle mine billeder 1-2 dage efter de er blevet taget.
Jeg er meget tilfreds og han kan kun anbefalede ham.

Emilie skriver følgende den 11. oktober 2016:

 

Dejlig nem at arbejde sammen med. Det var rart som model at der blev gjort en del forarbejde, ideerne var på plads etc.

Samarbejdet var let, da en masse ideer blev afprøvet uden diskussion, på intet tidspunkt følte jeg mig utryk!

Go oplevelse.


Model Linda Hansen skriver følgende den 5. september 2016:

 

Hvis det var muligt fra en skala af, ville der ikke herske nogen tvivl om, at  Michael Oxkjær fik alle stjernen på himlen - så BIG thumbs up.

TFP Samarbejde # Jeg kommer absolut igen - hvis det er muligt ;-) Kvaliteten hos denne fotograf  ligger bestemt i den gode ende for billeder og med kun få år på bagen må man sige at - Michael Oxkjær har talent for detaljer, på et højt niveau for modelfotografering.

Med sit venlige væsen og rolige personlighed var stress og jag ikke at finde her og tiden fløj afsted med den tid vi selv satte for dagen.
Om der var aftalt tema for dagen eller bare mødtes var ingen hindring for ikke at tænke i muligheder når vi først stod der - også skønt alt ikke altid skal i kasser, for et er sikkert - lige meget hvad så kommer der billeder i kassen :-)

Nogen gange er det de simple ting der skaber de bedste billeder og det syntes jeg vi opnået for vores samarbejde.

Det var en rigtig hyggelig dag og jeg er meget tilfreds med det hele -  kanon glad for alle mine billeder. Stor tak herfra :-)

Det var vildt fedt at alt forgik nede på jorden så det lå mig ganske naturligt, at slappe af under vores fotosession - især fordi jeg viste at alt var der styr på samt en kontrakt med afkrydsning for opgave/genre samt underskrifter.

Super god kemi og en fotograf der lytter, plus du kan være med til at bestemme noget af redigeringen - som jeg valgte godt måtte kunne se jeg havde en rynke eller to  :-) og var min alder stadigvæk smuk som den person jeg nu engang er.

Jeg kunne skrive side op og ned - for har kun ros at give af, så jeg slutter af med - at sende en oplevelse videre til jer skønne unge som modne modeller med ikke mindre end med fotograf Michael Oxkjær for næste samarbejde.

 

Varm anbefaling herfra :-)


Laura skriver følgende den 2. juli 2016:

 

Michael, er rigtig flink og god at arbejde sammen med.

Han er god til at lytte til ens forslag, og i samarbejde finde frem til nogle gode idér/poseringer på shootet.

Jeg giver Michael min varmeste anbefaling, og jeg håber at kunne  tage billeder med ham igen.


Zahra skriver følgende den 24. juni 2016:

 

Det var super dejligt at arbejde med Michael.

Jeg har fået mange gode billeder og var afslappet i løbet af shootet som er mega dejligt.

Så alt i alt en god oplevelse.


Michelle Klausen skriver følgende den 8. april 2016:

 

Jeg havde en super god oplevelse ved vores første shoot. Jeg følte mig godt tilpas og havde derfor heller ikke nogen problemer med selv at komme med forslag og ideer. Derudover var det rigtig dejligt at blive spurgt ad, omkring valg og redigeringen af billeder. Og så modtog jeg mine første billeder kort tid efter shootet, hvilket var rigtig fedt.

 

Kan klart anbefales :)


Fie-Cornelia H. skriver følgende den 7. april 2016:

 

Heey. (;

Jeg har brugt Michael til to meget vellykket shoots. Begge har jeg været rigtig tilfreds med både før, under og efter shootet. Han er god til at få en til at slappe af under shootet og man kan være helt tryg ved hans redigering, han er rigtig dygtig, lytter til dine ønsker og har evnerne til at efterkomme dem. (;

Der er god stemning fra du træder ind til du går. Han er god til at instruere og rose dig hele vejen igennem.

Michael har mine varmeste anbefalinger!

 

- Fie-Cornelia H.


Mie Lund skriver følgende den 30. marts 2016:

 

Jeg har arbejdet sammen med Michael 2 gange, hvilket har været en stor succes.

 

Op til shootet, aftales alt med Michael. (Han svare hurtigt tilbage og det tager ikke en krig at få en aftale i hus.) Han agere professionelt og er god til at lytte til ens idéer. I fællesskab bliver der fundet et tema, om der skal være tilknyttet en MUA (=makeup artist) og hvilket slags tøj man skal have med. Personligt synes jeg dette er rart, da man som nybegynder, godt kan være i tvivl om en hel masse.

 

Under fotoshootet er Michael god til at hjælpe en med idéer til poseringer og mimik. Samtidig er han ikke bange for at fortælle når noget ser fantastisk ud, eller mindre godt ud. I den sammenhæng lytter han også til, hvis man som model synes noget ikke ser godt ud, eller hvis man har nogle andre idéer til poseringer/mimik.

Under shootet er Michael også god til at spørge om han må rette på tøj, hår, etc., så dette ikke kommer bag på en som model, og så man har mulighed for at sige, at man evt. gerne selv vil rette tøj, hår, etc.

 

Efter shootet er Michael god til at sende billederne til en, så man kan udvælge dem som man synes er gode. Dette gør, at man får de billeder, som man selv synes er super gode. Ligeså har man som model også mulighed for at sige, hvis der er noget man ikke er tilfreds med, ved billederne, og derved vil Michael se om det er noget han kan/har mulighed for at rette.

 

Alt i alt kan det anbefales at arbejde sammen med Michael, da man føler sig mere end velkommen og bliver taget godt i mod, både før, under og efter photoshootet.

 Del gerne siden på


Tilmeld dig mit nyhedsbrev
Luk
Tilmeld dig til mit nyhedsbrev, og få besked direkte i din indbakke når der kommer noget nyt.
Du kan til enhver tid framelde dig igen.