- passion for fotografering

Feedback fra modeller

 

Jeg ved, at det som model kan være svært at gennemskue hvordan en fotograf er at arbejde sammen med, uden at man kender noget til vedkommende i forvejen - specielt hvis man er ny model.

 

Derfor, så har jeg besluttet mig for, at give mine modeller ordet her på denne side.

 

Mine modeller vil fremadrettet få mulighed for, at fortælle med deres egne ord hvordan de opfattede vores samarbejde.

Har du lavet billeder sammen med mig, så send mig gerne noget feed-back.

 

Skemaet finder du her  glad

 

Simone skriver følgende i juli 2024:

 

Jeg har booket Michael til et boudoir shoot, som skulle bruges som morgengave til min mand. Jeg har aldrig stået model før, har ingen erfaring med at blive fotograferet, og vil ikke betegne mig som fotogen.

 

Michael er hurtig til at svare på mails og følger op på ens tanker og ønsker for shootet. Man får en klar fornemmelse af, at han har styr på tingene, allerede inden man møder ham, baseret på hans måde at kommunikere på. Han er god til at vejlede og komme med forslag til, hvad der kan fungere. Dette inkluderer alt fra undertøj og makeup til mængden af det og hvad der er relevant.

 

Når Michael er på shoot, har han en naturlig måde at tale om ens ønsker for fotograferingen og tager en med gennem processen fra A til Z. Han er en person, der giver en naturlig tryghed og ro i hans selskab. Michael er meget ordentlig og har styr på samtykke. Han gør meget ud af, at grænser bliver respekteret og gør intet, der kunne være grænseoverskridende.

 

Michael har en fed energi og en humor, som de fleste kan følge. Han er særligt dygtig til sin kommunikation under fotograferingen og får en til at præstere bedre. Gennem hans kommentarer og vejledning har man en klar fornemmelse af, hvor man har ham, og hvornår man gør det godt. Han får en til at gøre det endnu bedre.

 

Jeg tænkte inden fotograferingen, at det at skulle have taget undertøjsbilleder ville være meget grænseoverskridende med en person, man ikke kender. Michael formår at skabe et sikkert, trygt og naturligt rum, hvor det føles okay at hvile i, at det kan være en god oplevelse at få taget undertøjsbilleder. Efter shootet er Michael meget god til at holde kontakten, indtil billederne kommer. Dette giver en tryghed i at vide, hvor han er i processen.

 

Man er ikke i tvivl om, at Michael er en kæmpe perfektionist. Billederne er gennemarbejdede og af høj kvalitet. Det produkt, man får, er virkelig godt. Da det er et betalt job, går Michael meget op i, at billederne er ens egne, og han ville aldrig gøre noget med dem uden ens tilladelse. Hans ordentlighed gør, at man aldrig tvivler på, at han har billeder af en. Han gør meget ud af, at han har tavshedspligt om shootet og skaber et lukket og trygt rum, hvor man kan være sig selv.

 

Som en første gangs oplevelse med fotografering ville jeg altid anbefale Michael grundet hans ordentlighed, rare måde at være på og professionalisme.

 

Ayo (sphynxmodel) skriver følgende i juli 2024:

 

Jeg har haft æren af at arbejde med Michael en håndfuld gange, og det har været en sand fornøjelse hver gang uden undtagelse. Selv med de billeder af min datter og mig var han skøn og tålmodig.
Ydermere er han enormt dygtig, og jeg kan derfor til enhver tid anbefale ham til hvilket som helst shoot, for han mestrer alle genrer.

 

Camilla Newe Bertz skriver følgende i juli 2024:

 

Jeg mødte Michael på en fototur på Sjælland. Jeg havde ikke så mange forventninger, men glædede mig, da jeg synes, han er god til det, han laver.
Jeg var totalt positiv over hele oplevelsen – det var så hyggeligt, og jeg fik simpelthen så fantastiske billeder ud af shootet.
Jeg vil til enhver tid anbefale Michael, både for hans gode billeder, trygge atmosfære, hyggelige snakke og gode humor.

 

Coleman skriver følgende i september 2023:

 

Michael er min absolut foretrukne fotograf.

Han er professionel i studiet men er samtidig god til at holde en sjov dialog hvis han fornemmer at stemningen er der- med det mener jeg at stemningen er blevet endnu mere hyggelig og sjov med tiden. Jeg er altid tryg ved Michael som min fotograf, hvilket er meget vigtigt for mig.

Michael er altid god til at vejlede i poses, outfits og styling-  det synes jeg stadig er fedt selvom der er mange shoots på bagen.

Derudover er Michael altid loyal og holder sine aftaler. Han er med på en fed ide og bidrager gerne med tilføjelser.

 

Marie-Louise skriver følgende i februar 2023:


Nede på jorden, tryg at arbejde sammen med, professionel, god til at kommunikere.

 

Josephine Lykke skriver følgende i februar 2023:


Oxkjær er meget professionel at arbejde sammen med.

Billederne er i virkelig god kvalitet og redigeret på en super naturlig måde.

Han er god til at lægge et flot lysindfald, når det er i studiet.

10/10 herfra :-)

 

Baby V. skriver følgende i februar 2023:


Jeg har altid valgt at bruge de samme fotografer da dårlige erfaringer sagtens kan hobes op. For mig er Michael en af tre jeg knuselsker at bruge. Han er helt igennem fantastisk!

 

Jeg har både haft individuelle shoots (næste er endda i kommende uge), og familieportrætter - og lad os bare sige at min mormor ELSKEDE Michael. Hele familien elskede stemningen så meget at et årligt shoot er blevet aftalt. For mig siger den del meget, da min familie ikke er super komfortable foran et kamera - men det fik Michael sat skub I.


I individuelle shoots har jeg altid været nervøs for hvordan fotografen er når man møder dem første gang - men igen, Michael er så fantastisk. Mega godt humør, god stemning, sjove tanker, og en skæv person - derudover snakker resultatet også for sig selv.

 

Så er du i tvivl om valg af Michael Oxkjær som din næste fotograf? Så kan jeg kun sige “ikke gå, men løb til dit næste shoot”.

 

10/10 stjerner fra mig!

 

Lonnietfpmodel skriver følgende i februar 2023:


Jeg har skudt billeder 2 gange med Michael, og jeg er kæmpe fan! Ikke bare af hans enorme talent med kameraet, opsætning, redigerings og ja alt det tekniske, men også bare hans personlighed.

Den udadvendthed, humor og snaksaglige type han er, samt formår at være totalt nede på jorden hver gang og utrolig engageret.


Derudover så leverer han altid nogle utrolig flotte og smukke billeder!

Jeg kan med 100 % garanti anbefale at arbejde med Michael, du vil ikke fortryde det! :)

Ps. Et råd, medbring gerne Snøfler :-)

 

Heidi Helheim skriver følgende i februar 2023:


Skide professionel, kompetent og hjertevarm fotograf! Jeg vil til hver en tid anbefale Michael Oxkjær.

 

Leila Levchenko skriver følgende i februar 2023:


Jeg havde et fantastisk og sjovt photoshoot med Michael. Han var rigtig god til at hype mig op og også til at få mig til at være mere tryg foran kameraet.

 

Monika Nolsøe skriver følgende i oktober 2022:


Michael er klart den hyggeligeste og bedste fotograf, som jeg har arbejdet sammen med!

Til vores seneste shoot lavede vi graviditetsbilleder, hvor jeg var letpåklædt, og selv om jeg kan være rimelig blufærdig, følte jeg mig SÅ tryg i hans studie!

 

Der er altid god stemning og en masse grin fylder studiet hver gang, hvilket også fører til at man tør overskride egne grænser lidt uden at blive presset til noget :)

 

De bedste billeder, jeg har fået taget professionelt, er helt klart dem, som Michael har taget! Han lægger liv og sjæl i alt det han gør og det kan virkelig ses på hans billeder! :)

 

Rose Galmar skriver følgende i maj 2022:


Det var en fornøjelse at arbejde sammen med Michael. Han var positivt indstillet, og var god til at gøre photoshootet et trygt og rart sted at være.

Hans billeder er meget professionelle, og resultatet bliver endnu bedre, eftersom men tydligt kan se den afslappet- og tryghed der er hos modellen bag kameraet.

Han er især dygtig til, at skyde ind med nye ideer og poses, hvis man selv går kold og mangler inspiration.

 

Sarah Salomonsen skriver følgende i maj 2022:


Michael er en helt fantastisk fotograf, dybt professionel på et meget højt plan.

Han møder en med venlighed, respekt, forståelse og åbenhed.

 

Hvis der er noget man er i tvivl om, kan man sagtens spørge og man er ikke i tvivl om, at det er helt i orden at spørge.
Hvis der er noget man ønsker gjort anderledes, er det næsten altid muligt.

 

Samtidig med at han er så åben for idéer og mulige ting der kan gøres anderledes, er han også ret skarp til, at kunne se hvad der kunne se bedre ud (i forhold til billedet) som vi modeller ikke altid har øje for.

 

Man må stole på Michaels talent, for han har øje for det

 

Masser af ros herfra - ingen kritik.

 

Julie Brink skriver følgende i april 2022:


Michael har virkelig gjort et helt fantastisk indtryk på mig. Han er sjov, hjertevarm og så dygtig en fotograf.

Jeg er forholdsvis grøn når det kommer til at stå foran et kamera, og Michael fik mig virkelig til at føle mig godt tilpas, og som om at det var noget jeg havde gjort hele livet.

Michael har øje for detaljen, og billederne blev over al forventning.


Michael har mine varmeste anbefalinger. 

 

Lili Marleen skriver følgende i juli 2021:


Jeg kan varmt anbefale Michael. Han er professionel, dygtig og hurtig til at levere billeder af super god kvalitet :-) 

 

Kira I. skriver følgende i juni 2021:


Super dygtig fotograf. Michael er imødekommende og nem at samarbejde med.

Det kan klart anbefales at booke Michael som fotograf.

 

Andrea skriver følgende i juli 2020:


Michaels billeder og resultater taler for sig selv, så det goes without saying, at han er super dygtig til det, han laver.

 

Det har været en positiv oplevelse at samarbejde med Michael. Han er udadvendt, venlig og interesseret i ens egne idéer. Han gør det sjovt og nemt at slappe af, og han mestrer balancen i at få én til at udfolde sine egne idéer, samtidig med at han vejleder én undervejs i shootet med supplerende erfaring, idéer og feedback til poseringer og deslige.

 

Det var en absolut fornøjelse at arbejde sammen med Michael, som varmt kan anbefales.
 

 

Camilla Cathrine skriver følgende i juli 2020:


Jeg skød billeder med Michael i midten af juni, det var en løs aftale der pludselig blev til et spontant shoot - vi tog på stranden og alt spillede!

Michael er sjov, sød og meget nem at omgås, så selvom det var vores første shoot, formåede han hurtigt at få mig til at falde til ro og nyde det - det var pisse sjovt!

Og nogle pisse gode billeder der er kommet ud af det - noget jeg helt sikkert gerne gør igen!
 

 

Trine Maria skriver følgende i marts 2020:


Overvejede kun at begynde som model, da jeg faldt over Michaels arbejde i en Facebook-gruppe, som vi begge er medlem af. Hans billeder talte for hans evner inden for fotografering og vi fik sat et photoshoot i stand den efterfølgende uge.

 

Vores session i onsdags var en sindssyg fed oplevelse!

 

Det er jo altid svært at bedømme kemien mellem to mennesker under online korrespondance, men Michael var utrolig naturlig og afslappet, og det samme blev jeg lynhurtigt. Michael er uden tvivl en rigtig dygtig fotograf og billederne, som jeg så undervej er på ingen måde en skuffelse, selv efter høje forventninger.

 

Michael er super professionel, men samtidig personlig, hvilket giver både en tryghed og en ro, når man som jeg, står i en stadig uvant situation, altså foran et kamera. Michael er rigtig god til at guide undervejs, så selv hvis man ikke føler at man har styr på alt endnu, så kan man være helt tryg hos Michael.

 

Og jeg har fået så mange gode tips og råd til hvordan jeg kan optimere mit arbejde fremadrettet og hvad jeg skal fokusere på, at øve mig i. Øvelse gør jo mester!

 

 

Malene skriver følgende i marts 2020:


Vanvittig dygtig til sit arbejde, og et fantastisk rart menneske - bestemt ikke sidste gang jeg har skudt billeder med Michael :-)

 

 

Mette Rosenville skriver følgende i marts 2020:


En sand fornøjelse at arbejde med Michael.

Ikke nok med han er en dygtig og passioneret fotograf, men han er smilende og behagelig at omgås, hvilket gør shoot med Michael til en fornøjelse.
 

Hans leverede billeder er af god kvalitet og flot redigeret.

 

 

Emma Amalie Hansen skriver følgende i marts 2020:


Rigtig god fotograf. Man føler sig rigtig godt tilpas når man får taget billeder med ham.
 

 

Ronja Nielsen skriver følgende i marts 2020:
 

Michael er en utroligt behagelig og sjov mand og ikke mindst professionel at arbejde med.

 

Han er god til at lytte til modellens ønsker, og spørger ind til om man er komfortabel undervejs.

 

Billederne er også af høj kvalitet.
 

 

Melanie skriver følgende i februar 2020:
 

Det var en fornøjelse at arbejde sammen med Michael Oxkjær bag kameraet.

 

Han holder en rigtig god stemning under hele processen og skaber flotte resultater i samarbejde med modellen.

 

Michael kan klart anbefales som fotograf til diverse shoots herfra.

 

 

Dana Myrvig skriver følgende i januar 2020:
 

Efter et par års arbejde med Michael, kan jeg sige at han er en super dygtig fotograf, der virkelig har styr på det han laver.


Han gør meget ud af alle billeder og shoots, lige fra billederne bliver taget til og med redigeringen.
 

Altid en kæmpe fornøjelse og hyggeligt samarbejde. Kan virkelig anbefale andre at tage billeder med ham!

 

 

Isabella Bjørndal skriver følgende i marts 2019:

Efter at have arbejdet som model i over 10 år både i ind og udland har jeg arbejdet med adskillige fotografer.

Jeg har arbejdet sammen med Michael 2 gange og bliver bestemt ikke sidste gang.

Han er knaldhamrende dygtig til hans arbejde og udfordrer hele tiden sig selv samt er åben for nye skøre ideer.

Dog bedst af alt er han et utroligt behageligt menneske at være i selskab med hvilket giver tryghed og motivation hvilket i min optik er alfa omega for mig som model.

Jeg kan kun give Michael mine bedste anbefalinger!

 

 

Charlotte Zimmermann
- mor til Katharina Cecilie Zimmermann
skriver følgende i november 2018:

 

Michael sagde ja til at fotografere Katharina, da hun er tilknyttet et modelbureau, men ønskede mere erfaring med at stå foran et kamera og øve poseringer. Han har fotograferet hende 2 gange. Jeg stod på sidelinjen pga. Katharinas alder.

Vi er begge enige om, at Michael er en fantastisk fotograf, talentfuld, sød og dygtig. Som observatør kan jeg tilføje, at han er meget empatisk, smilende, opmuntrende og god til at få det bedste frem i modellen.

Han er god til at lære fra sig og fortælle modellen, hvad der virker bedst på et foto. Michael er behagelig som person og får modellen til at føle sig tryg. Han giver gode råd og er hurtig til at levere billeder.

Og sidst men ikke mindst så synes vi, at han tager helt vildt gode billeder.
 

Vi kan kun give de allerbedste anbefalinger til Michael
 

 

Line Aunskov - Curvymodel skriver følgende i september 2018:
 

Michael har skudt et af de billeder jeg er mest glad for. Jeg vil helt klart anbefale ham til andre - Øvede eller uøvede, for man føler sig tryg i hans nærvær.

 

Han er helt sikkert en fotograf som jeg meget gerne vil skyde med igen.

 

 

Nadia Røygaard Andersen skriver følgende i september 2018:
 

Jeg har nu 2 gange skudt billeder med Michael, og han er uden tvivl den dygtigste fotograf jeg har samarbejdet med. Billederne og idéerne kommer vi altid frem til sammen og prøver os frem - og er der noget jeg ikke synes fungerer, så ved jeg, at det ikke bliver brugt.

 

Derudover er det super hyggeligt at være på shoot, og vi griner altid undervejs, og jeg elsker at det er "low-key", og at man stadig får et rigtig pænt resultat bagefter.

 

Jeg kan klart anbefale Michael som fotograf, og han er den eneste jeg skyder billeder med. :)
 

 

Rihab skriver følgende i juni 2018:


Det var super fedt og shoote med Michael!
Normalt er jeg meget genert, men det var så let at åbne op foran kameraet, da man føler sig tilpas, og billederne blev så gode!

 

 

Anna Victoria L. Dahlgaard skriver følgende i april 2018:


Super sjov oplevelse.

Må meget gerne gentages.

Michael er en rigtig dygtig fotograf.

Vil klart anbefale ham og oplevelsen til andre.

Både fashion, beauty og portræt.

 

 

Model Mia-Amalie skriver følgende i april 2018:


Hvis du vil have et hyggeligt shoot, et hvor der er plads til grin, fejl og fjol så skal I kontakte Michael!

Jeg synes at han arbejder meget professionelt og man får nogle billeder igen man kun kan være stolt af!

 

 

Katja Mikkelsen skriver følgende i marts 2018:
 

Michael er en super professionel fotograf, han er en meget behagelig og venlig person som møder en med et smil.
 

Til shoot er Michael super god til instruere i hvordan man lige skal stå og vende sig. Han er utrolig rar at omgås med og får hurtigt en til at åbne op, hvis man er lidt nervøs.

Alt i alt et super godt shoot og nogle virkelig gode billeder.


Jeg kan varmt anbefale Michael.

 

 

Sophie Fournais skriver følgende i december 2017:

 

Jeg synes Michael er rigtig god til, at forstå hvad man gerne vil have.

 

Derudover er han en rigtig sjov mand, så man løsner hurtigt op og har det sjovt foran kameraet, hvilket er en kæmpe fordel - det gør nemlig at billeder virker mere naturlige og ikke så meget opstillet.

 

Han er rigtig god til at skyde billederne og meget professionel omkring hele processen, og billederne bliver bare fantastiske, er så glade for mine!

 

Han er desuden sindsyg dygtig til at redigere dem, kan ikke sige andet end positive ting herfra.     

 

 

Nanna Christine skriver følgende i august 2017:
 

Michael Oxkjær er super professionel til sit arbejde.  Da jeg først mødtes med Michael til shoot blev jeg mødt af en imødekommende og ganske stille og rolig person. Det er som model rigtig dejligt at stemningen omkring shootet og atmosfæren er afslappet og har en positiv undertone - noget som Michael forstår sig på.

 

Jeg er en af de kvinder der ikke ønsker at vise for meget frem og det respekterer Michael 110%, hvilket jeg synes er fantastisk. Det er netop sådanne fotografer jeg varmt kan anbefale til alle der skulle have interessen indenfor denne verden.

 

1000 tak for de fedeste billeder og et virkelig godt shoot Michael :)
 

 

Nanna Desiree Eltong Heding skriver følgende i januar 2017:

Michael er en fantastisk god fotograf, meget professionel!
Han får én til at føle sig tilpas og tryg. Hans billeder er så fantastiske og jeg har modtaget alle mine billeder 1-2 dage efter de er blevet taget.
Jeg er meget tilfreds og han kan kun anbefalede ham.
 

 

Emilie skriver følgende i oktober 2016:

 

Dejlig nem at arbejde sammen med. Det var rart som model at der blev gjort en del forarbejde, ideerne var på plads etc.

Samarbejdet var let, da en masse ideer blev afprøvet uden diskussion, på intet tidspunkt følte jeg mig utryk!

Go oplevelse.
 

 

Model Linda Hansen skriver følgende i september 2016:

 

Hvis det var muligt fra en skala af, ville der ikke herske nogen tvivl om, at  Michael Oxkjær fik alle stjernen på himlen - så BIG thumbs up.

TFP Samarbejde # Jeg kommer absolut igen - hvis det er muligt ;-) Kvaliteten hos denne fotograf  ligger bestemt i den gode ende for billeder og med kun få år på bagen må man sige at - Michael Oxkjær har talent for detaljer, på et højt niveau for modelfotografering.

Med sit venlige væsen og rolige personlighed var stress og jag ikke at finde her og tiden fløj afsted med den tid vi selv satte for dagen.
Om der var aftalt tema for dagen eller bare mødtes var ingen hindring for ikke at tænke i muligheder når vi først stod der - også skønt alt ikke altid skal i kasser, for et er sikkert - lige meget hvad så kommer der billeder i kassen :-)

Nogen gange er det de simple ting der skaber de bedste billeder og det syntes jeg vi opnået for vores samarbejde.

Det var en rigtig hyggelig dag og jeg er meget tilfreds med det hele -  kanon glad for alle mine billeder. Stor tak herfra :-)

Det var vildt fedt at alt forgik nede på jorden så det lå mig ganske naturligt, at slappe af under vores fotosession - især fordi jeg viste at alt var der styr på samt en kontrakt med afkrydsning for opgave/genre samt underskrifter.

Super god kemi og en fotograf der lytter, plus du kan være med til at bestemme noget af redigeringen - som jeg valgte godt måtte kunne se jeg havde en rynke eller to  :-) og var min alder stadigvæk smuk som den person jeg nu engang er.

Jeg kunne skrive side op og ned - for har kun ros at give af, så jeg slutter af med - at sende en oplevelse videre til jer skønne unge som modne modeller med ikke mindre end med fotograf Michael Oxkjær for næste samarbejde.

 

Varm anbefaling herfra :-)
 

 

Laura skriver følgende i juli 2016:

 

Michael, er rigtig flink og god at arbejde sammen med.

Han er god til at lytte til ens forslag, og i samarbejde finde frem til nogle gode idér/poseringer på shootet.

Jeg giver Michael min varmeste anbefaling, og jeg håber at kunne  tage billeder med ham igen.
 

 

Zahra skriver følgende i juni 2016:

 

Det var super dejligt at arbejde med Michael.

Jeg har fået mange gode billeder og var afslappet i løbet af shootet som er mega dejligt.

Så alt i alt en god oplevelse.
 

 

Michelle Klausen skriver følgende i april 2016:

 

Jeg havde en super god oplevelse ved vores første shoot. Jeg følte mig godt tilpas og havde derfor heller ikke nogen problemer med selv at komme med forslag og ideer. Derudover var det rigtig dejligt at blive spurgt ad, omkring valg og redigeringen af billeder. Og så modtog jeg mine første billeder kort tid efter shootet, hvilket var rigtig fedt.

 

Kan klart anbefales :)
 

 

Fie-Cornelia H. skriver følgende i april 2016:

 

Heey. (;

Jeg har brugt Michael til to meget vellykket shoots. Begge har jeg været rigtig tilfreds med både før, under og efter shootet. Han er god til at få en til at slappe af under shootet og man kan være helt tryg ved hans redigering, han er rigtig dygtig, lytter til dine ønsker og har evnerne til at efterkomme dem. (;

Der er god stemning fra du træder ind til du går. Han er god til at instruere og rose dig hele vejen igennem.

Michael har mine varmeste anbefalinger!

 

- Fie-Cornelia H.
 

 

Mie Lund skriver følgende i marts 2016:

 

Jeg har arbejdet sammen med Michael 2 gange, hvilket har været en stor succes.

 

Op til shootet, aftales alt med Michael. (Han svare hurtigt tilbage og det tager ikke en krig at få en aftale i hus.) Han agere professionelt og er god til at lytte til ens idéer. I fællesskab bliver der fundet et tema, om der skal være tilknyttet en MUA (=makeup artist) og hvilket slags tøj man skal have med. Personligt synes jeg dette er rart, da man som nybegynder, godt kan være i tvivl om en hel masse.

 

Under fotoshootet er Michael god til at hjælpe en med idéer til poseringer og mimik. Samtidig er han ikke bange for at fortælle når noget ser fantastisk ud, eller mindre godt ud. I den sammenhæng lytter han også til, hvis man som model synes noget ikke ser godt ud, eller hvis man har nogle andre idéer til poseringer/mimik.

Under shootet er Michael også god til at spørge om han må rette på tøj, hår, etc., så dette ikke kommer bag på en som model, og så man har mulighed for at sige, at man evt. gerne selv vil rette tøj, hår, etc.

 

Efter shootet er Michael god til at sende billederne til en, så man kan udvælge dem som man synes er gode. Dette gør, at man får de billeder, som man selv synes er super gode. Ligeså har man som model også mulighed for at sige, hvis der er noget man ikke er tilfreds med, ved billederne, og derved vil Michael se om det er noget han kan/har mulighed for at rette.

 

Alt i alt kan det anbefales at arbejde sammen med Michael, da man føler sig mere end velkommen og bliver taget godt i mod, både før, under og efter photoshootet.
 

 Del gerne siden på


Tilmeld dig mit nyhedsbrev
Luk
Tilmeld dig til mit nyhedsbrev, og få besked direkte i din indbakke når der kommer noget nyt.
Du kan til enhver tid framelde dig igen.