- passion for fotografering

Feedback

 

Jeg vil blive rigtig glad, hvis du lige vil bruge nogle minutter på, at give noget feedback på vores sidste foto shoot som jeg må vise her på min hjemmeside.

 

Årsagen er, at jeg hører fra andre, specielt nyere modeller, at det kan være svært at lure hvordan fotografen er hvis det ikke er en man har arbejdet sammen med før.

 

Er fotografen seriøs nok, behandler fotografen sine modeller ordentligt (det er der desværre nogle der ikke gør) og mange andre spørgsmål som du sikkert også har stillet dig selv på et tidspunkt.

 

Så ved at give noget feedback, så hjælper du ikke blot mig til at blive bedre, men du kan også hjælpe andre modeller med at få svar på deres spørgsmål omkring mig.

Prøv og lad være med at læse hvad andre har skrevet inden du selv skriver så du ikke bliver "præget" af det ;-)

 

På skemaet herunder er der to felter.

 

Offentlig feedback:

Her skriver du den feedback som jeg må vise på min hjemmeside.

Det er vigtigt for mig, at du skriver "frit fra leveren", og selvfølgelig omkring de ting der har betydning for dig som model når du arbejder sammen med en fotograf.

Det kan være noget omkring kommunikationen før og efter, hvordan var jeg at arbejde sammen med, var det en god oplevelse, var du tilfreds med billederne, følte du dig godt behandlet, blev aftaler overholdt, blev grænser respekteret og alt muligt andet hvad du syntes kunne være relevant for andre modeller at vide der læser din feedback.

 

Forslag til hvad jeg kan gøre bedre fremover

Det du skriver her bliver ikke offentliggjort, men skal udelukkende hjælpe mig til at blive bedre fremadrettet, og det kan jeg kun, hvis jeg får at vide hvor noget evt. halter.

Igen - så er det vigtigt for mig, at du skriver "frit fra leveren", og jeg bærer på ingen måde nag efterfølgende, så hold dig ikke tilbage :-)

 

Du behøver naturligvis ikke udfylde begge felter, har du kun noget til det ene, så er det helt okay.

 

Du skal heller ikke bekymre dig om stavefejl mv., det skal jeg nok fikse hvis det er :-)

 Tilmeld dig mit nyhedsbrev
Luk
Tilmeld dig til mit nyhedsbrev, og få besked direkte i din indbakke når der kommer noget nyt.
Du kan til enhver tid framelde dig igen.