- passion for fotografering

Vil du prøve at være model?

 


Læs venligst det hele herunder - jeg ved ikke hvorfor nogle tror jeg tilbyder modeljobs - dette er IKKE tilfældet, jeg laver udelukkende modelbilleder for sjov og er ærligt talt lidt forundret over alle de "jobansøgninger" der kommer!

 

 

Modeller søges

Jeg er hele tiden på udkig efter nye modeller på TFP basis, både mænd og kvinder - såvel øvede som uøvede.

 

Hvis du ikke er bekendt med TFP begrebet, så kan du læse her hvad TFP er.
 

Jeg stiller ikke de store krav til dig, så du behøver ikke have de rigtige "modelmål" eller lignende, men ud over en god portion udstråling, der er dog nogle enkelte ting jeg lægger vægt på:

 

Du skal have lyst til at få taget billeder

Det kommer ret hurtigt til udtryk på billeder hvis du ikke har lysten til at få taget billeder.

Det er helt normalt at være nærvøs og anspændt, specielt hvis det er første gang, men hvis du bare har lysten til at få taget billeder, skal vi nok få løsnet op for det andet.

Hvis du gerne vil have en god ven eller venninde med, så er det helt ok for mig, bare det er aftalt på forhånd.

 

Du skal have lyst til at lære og udvikle dig

Som ny model er det rimelig svært at vide hvordan man skal "poserer" foran kameraet, men jeg skal nok guide dig alt det jeg kan, så længe du blot er klar til at lære noget nyt, så skal vi nok få lavet nogle gode billeder.

 

Du skal kende dine grænser og kunne sige fra

Som fotograf er det vigtigt for mig, at du kender dine egne grænser og kan sige fra. Det kan være poseringer du ikke føler dig tilpas ved, billedtyper eller genre du ikke bryder dig om eller noget helt tredje, det vil altid være dine grænser der gælder!

 

Du skal kunne overholde aftaler

Der er altid noget planlægning forbundet med et foto shoot, og derfor skal du også kunne overholde de aftaler vi laver, altså møde op til aftalt tid og sted, have det tøj med vi har aftalt m.v.

 

Hvilken slags billeder skal vi lave?

Hvis du selv har nogle idéer eller ønsker til billeder du kunne tænke dig, så er det absolut et plus i min bog. Vi skal lave de billeder DU gerne vil have lavet, det er ligesom mit udgangspunkt. Jeg kommer gerne med forslag og idéer, men grundlæggende er det noget vi finder ud af i fælles dialog, ligesom vi får aftalt lidt omkring tøj m.v.
Er du pige, skal du som udgangspunkt selv kunne stå for makeup og hår, men jeg har dog kontakt til et par makeupartister hvis det skulle blive aktuelt, men i så fald må der påregnes egenbetaling for dette.

 

Kemien skal være der

Det er vigtigt for mig, at der er en god kemi mellem os, og at vi forstår hinanden. Det skal være sjovt og begge parter skal få noget godt ud af et foto shoot. Hvis du føler kemien mangler under shootet eller du ikke føler det fungerer optimalt, så sig det til mig - jeg vil tillade mig at gøre det samme, det mener jeg tjener begge parter bedst.

 

Det med småt

Der er ikke noget med småt - kort og godt glad

Jeg holder mig til de aftaler vi laver, og har du spørgsmål er du altid velkommen til at kontakte mig.

Der bliver lavet modelaftale på alle shoots så begge parter kender konditionerne.

Du kan se herunder hvordan min modelaftale er udformet - klik for at se den i stor udgave:

 

 

Jeg får rigtig mange henvendelser fra unge helt ned til 12-13 års alderen, som grundlæggende bare gerne vil have fede billeder til deres Facebook og Insta profiler, men det kan jeg desværre ikke hjælpe med.

Jeg vil gerne fotograferer unge under 18, men helst ikke under 17, med mindre du har et helt specielt udseende.

Er du under 18, kræves der fuld forældreopbakning og én af dine forældre skal være til stede under shootet.

 

Jeg er også begyndt at få henvendelser der tangerer bestillingsarbejde i form af billeder til CV, Tinderprofil m.v., og det er altså ikke formålet med TFP. Har du brug for portrætbilleder til personligt brug, så må jeg henvise til min anden fotoside hvor jeg blandt andet tilbyder portrætfoto.

 

Hvis jeg ikke syntes dit look passer ind i mit portfolie, vil jeg tillade mig at sige nej til TFP - skulle det ske, så tag det ikke personligt!

 

Så går du rundt med en "model i maven", eller har du bare lyst til bare at prøve om det overhovedet er noget for dig eller vil du have udvidet dit portfolio, så syntes jeg du skulle kontakte mig.

 

Send mig en mail på hej@photobymox.dk og skriv lidt om dig selv og vedhæft mindst et vellignende billede af dig selv.

Du er også velkommen til at sende mig en privat besked via Facebook, min Facebookprofil finder du her.

 

Jeg har adgang til studie på Amager, men laver lige så gerne billeder udendørs hvis vejret tillader det.

 

Da jeg selv kommer fra Amager, så foretrækker jeg henvendelser fra Københavnsområdet, men bor du et andet sted på sjælland og har en super fed idé, så skriv endelig alligevel gladDel gerne siden på


Tilmeld dig mit nyhedsbrev
Luk
Tilmeld dig til mit nyhedsbrev, og få besked direkte i din indbakke når der kommer noget nyt.
Du kan til enhver tid framelde dig igen.